Zilvervisjes spotten met 3d bril

Uncategorized

Insecten zijn nooit een welkome aanblik, maar er is gewoon iets aan het zien van een zilvervis die je huid doet kriebelen. Deze kleine, zilveren insecten hebben platte, schilferige lichamen, waardoor ze gemakkelijk door scheuren glippen. In vergelijking met bedwantsen zijn zilvervissen onschadelijk, maar het uiterlijk is akelig. Ze zijn niet alleen te vinden op koude, donkere, vochtige plaatsen zoals de kelder of onder de wastafel in de badkamer. Als je een van deze op de loer in je huis hebt gezien, of een plaag hebt, zijn er enkele tips om ze te voorkomen en ze te verwijderen.

Hoe kan je zilvervisjes spotten?

Zilvervisjes kunnen elke dag twee of drie groepen eieren leggen. Elk van deze groepen bevat clusters van tussen een en 20 eieren, afhankelijk van de soort. Elk zilvervis-ei is ongeveer 1 millimeter lang en is elliptisch (hoewel het niet vrij ovaalvormig is). Bij de eerste leg zijn de eieren wit en zacht. Na een paar uur blootstelling aan zuurstof worden de eieren hard en geel. Maar denk niet dat de eieren in de open lucht zullen liggen, klaar voor gemakkelijke verwijdering. Zilvervis eieren zijn weggestopt in alle kleine scheurtjes en spleten in je huis, want daar is de plek waar ze wonen. Vrouwelijke zilvervissen verbergen hun eieren om ze te beschermen tegen schade, en helaas ook tegen jouw vacuüm, bezem en doe-het-zelf ongediertebestrijding. Met een 3d bril kun je deze kleine beestjes en hun schuilplaatsen snel en gemakkelijk vinden.

Is het slecht om zilvervis in huis te hebben?

Gelukkig zijn zilvervissen meestal onschadelijk. Zilvervissen dragen geen ziektes die relevant zijn voor mensen. Ze zijn herbivoren en wanneer ze binnen worden aangetroffen, voeden ze zich meestal met zetmeelrijke items, zoals oude boeken, papierproducten en andere oude beschimmelde items. Ze kunnen boeken, karton en andere soortgelijke items beschadigen, maar de voedingsschade is meestal niet groot. Van deze vervelende insecten is niet bekend dat ze mensen bijten, maar omdat ze vervellen en werpen, kunnen hun schubben zich vermengen met stof en bij sommige mensen mogelijk allergische reacties veroorzaken. Ze kunnen ook voedsel besmetten en kleding bevlekken.

Hoe kan je zilvervisjes van jouw huis verwijderen?

Zilvervis kan heel moeilijk zijn om uit jouw huis te verdrijven. Ze zijn meesters in het uit het zicht blijven. Daarom kun je ze het beste met een 3d bril identificeren. En vanwege hun hoge reproductieniveaus kunnen ze snel uit de hand lopen en zich snel verspreiden in elke kamer en hoek van je huis. Omdat ze al zo lang op aarde bestaan, hebben ze een natuurlijke tolerantie opgebouwd voor vele insecticiden en andere huismiddeltjes tegen ongediertebestrijding. Het inhuren van een ervaren ongediertebestrijdingsbedrijf voor een zilvervis-besmetting is de veiligste plan. De Ongediertebestrijding heeft de kennis en nodige expertise om het ongedierteprobleem correct te identificeren en ze weten precies waar er gekeken moet worden om het huis volledig te ontdoen van zilvervissen. Bel de bestrijdingsdienst van jouw omgeving zo snel al mogelijk en maak een afspraak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.